Όχι ακριβώς το τυπικό παιδί των 80’s, η Νατάσσα Μποφίλιου αγάπησε στα μετεφηβικά της χρόνια την πολιτική ανάλυση όσο το πιάνο και με το πάθος που την χαρακτηρίζει δημιούργησε ένα μουσικό ρεύμα, μία φυλή ανθρώπων που με νότες και στίχους επιθυμούν να πορεύονται σε δρόμους ανοιχτούς, φωτεινούς,  ειλικρινείς και δίκαιους. Η Νατάσσα πιστεύει βαθιά ότι η μουσική έχει τη δύναμη να αλλάξει πράγματα – αν όχι τον κόσμο- και στις εκατοντάδες sold out εμφανίσεις της σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι σίγουρη ότι η πίστη στη μουσική και στην αγάπη, μπορεί να αλλάξει θέσφατα, να δημιουργήσει ιδέες, να δώσει χαρά και πίστη στους ανθρώπους. Η Νατάσσα αγαπά τις γάτες, τον Μονέ, τα ηλιοτρόπια, την Καλλιθέα, τους ανθρώπους, και υπόσχεται ότι η ζωή, ναι, θα γίνει καλύτερη.


Καθιερώθηκε από το ξεκίνημά της με το δικό της ρεπερτόριο και όπως οι περισσότεροι επιδραστικοί καλλιτέχνες, δίνει μεγάλη σημασία στον στίχο και τα μηνύματα που περνάει μέσα από αυτόν. Ξεκίνησε το μουσικό της ταξίδι, το 2004, με το τραγούδι «Ασπιρίνη» σε μουσική του Κώστα Τσίρκα και στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου. Στη συνέχεια συνεργάστηκε  με τον συνθέτη Θέμη Καραμουρατίδη και έκτοτε η τριάδα που προέκυψε αποτελεί μία σταθερή καλλιτεχνική ομάδα που από κοινού έχει υπογράψει μεγάλες επιτυχίες και μετράνε ήδη 9 επιτυχημένα άλμπουμ.

Η Νατάσσα Μποφίλιου αποτελεί μία ορμητική, φωτεινή μουσική δύναμη που έχει χτίσει μία μοναδική σχέση με το κοινό της. Μαζί συνομιλούν μέσα από τα τραγούδια, μοιράζονται το ίδιο πάθος, προχωρούν και εξελίσσονται. Άλλωστε, με τη φωνή της η Νατάσσα Μποφίλιου δεν ερμηνεύει απλώς τραγούδια, αλλά εκφράζει απόψεις, στηρίζει, διεκδικεί, μάχεται και ενδυναμώνει. Και το κοινό εισπράττει με τον ίδιο ιδιαίτερο τρόπο τη μουσική της μέσα από την οποία εκφράζεται.

Κάθε live εμφάνισή της είναι εκρηκτική και με την παρουσία της στη σκηνή δημιουργεί μία μοναδική ατμόσφαιρα γεμάτη ενέργεια και ηλεκτρισμό. 

Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται το 2024 με το νέο της album “Κάτι Καίγεται”, που κυκλοφορεί από την Cobalt Music και μπαίνει σε νέα φλεγόμενη τροχιά!